Home » activiteiten

Activiteiten in het Goffertpark

Welkom op de activiteitenpagina van Goffertpark in Nijmegen! Hier vind je informatie over de verschillende attracties en activiteiten die deze prachtige locatie te bieden heeft. Van de populaire kinderboerderij tot aan avontuurlijke ballonvaarten, het Goffertpark heeft voor iedereen wat te bieden.

Kinderboerderij De Goffert

kinderboerderij de goffert

De kinderboerderij is een van de populairste attracties in het Goffertpark en trekt jaarlijks duizenden bezoekers. Het is een ideale locatie voor gezinnen met jonge kinderen om te genieten van de boerderijdieren en het buitenleven. Op de kinderboerderij vind je verschillende soorten dieren, zoals geiten, schapen, kippen en konijnen. Daarnaast zijn er verschillende activiteiten die worden georganiseerd. Voor meer informatie over de kinderboerderij, klik hier.

Ballonvaart Nijmegen

ballonvaart nijmegen goffertpark

Voor wie op zoek is naar een unieke en avontuurlijke ervaring, is een ballonvaart boven het Goffertpark een absolute aanrader. Vanuit de lucht kun je genieten van het prachtige uitzicht op de groene omgeving en de stad Nijmegen. Het is een ervaring om nooit te vergeten! Meer informatie over ballonvaarten boven het Goffertpark vind je hier.

Circus Nijmegen

circus nijmegen goffertpark

Het Goffertpark is ook een populaire locatie voor circussen en andere evenementen. Elk jaar vinden er verschillende voorstellingen plaats in het park, waaronder het circus. Jong en oud kunnen genieten van spectaculaire acts en prachtige kostuums. Voor meer informatie over het circus in het Goffertpark, klik hier.

Natuurtuin Goffertpark

natuurtuin goffert goffertpark

Tot slot is er nog de natuurtuin in het Goffertpark. Dit is een mooie plek om te ontspannen en te genieten van de natuur. In de natuurtuin vind je verschillende soorten planten en dieren, zoals vlinders, bijen en vogels. Er zijn verschillende wandelroutes die je kunt volgen om de tuin te verkennen en te genieten van de rust en stilte. Meer informatie over de natuurtuin in het Goffertpark vind je hier.

Kortom, het Goffertpark heeft voor ieder wat wils. Of je nu op zoek bent naar een leuke activiteit voor de kinderen of een avontuurlijke ervaring wilt beleven, je vindt het allemaal in het Goffertpark. Klik op de bovenstaande links voor meer informatie over de verschillende attracties en activiteiten in het park.