Home » eten & drinken

Eten & drinken

Als je honger hebt gekregen tijdens je bezoek aan het Goffertpark of iets wil eten voorafgaand aan een concert, dan zijn er verschillende mogelijkheden om te eten en drinken op loopafstand van het Goffertpark.

eten-en-drinken-goffertpark

In het Goffertpark zelf zijn er twee opties. Je hebt daar de keuze uit een aziatisch tapasrestaurant genaamd Mister Panda De Goffertboerderij. Dit restaurant biedt een uitgebreid menu aan aziatische tapas maar ze hebben ook een lunchkaart met wokgerechten, frietjes, poké bowls, sushi en borrelgerechten, er is voor elk wat wils. Bovendien heeft het restaurant een groot terras, waar je kunt genieten van een drankje en een hapje terwijl je ontspant in een groene omgeving.

Voor een snelle snack of iets voor de kinderen kan je ook prima terecht bij Kinderboerderij de Goffert. Daar kan je terecht voor heerlijke koffie en thee met gebak, chips, koek, frisdrank, limonade of een lekkere chocolademelk (met slagroom!). Ze hebben grote eettafels op het terras met prachtig uitzicht vanaf de heuvel op de de boerderij, het goffertpark en op de aangrenzende zandback en speeltuin voor de kids.

Aan de rand van het Goffertpark heb je ook nog twee andere opties om te eten, BUUV en het onlangs (2023) geopende Pimpelmees. Bij beide kun je terecht voor een lekkere avondmaaltijd en bij BUUV ook voor een ontbijt of lunch.

Op korte afstand van het Goffertpark vind je verder verschillende supermarkten, waaronder een Albert Heijn (Groenestraat) en een Jumbo (Steenbokstraat) waar je terecht kunt voor verschillende snacks en drankjes.

Kortom, er zijn genoeg opties om te eten en te drinken in de omgeving van het Goffertpark. Of je nu in het Goffertpark zelf wilt eten of liever de nabijgelegen restaurants verkent, er zijn genoeg mogelijkheden om uit te kiezen. En als je gewoon op zoek bent naar iets om onderweg te snacken, dan zijn er genoeg supermarkten en buurtwinkels in de buurt om je te helpen.

Het Goffertpark is niet alleen een prachtige omgeving om te ontspannen en te genieten van de natuur, maar het biedt ook een scala aan eet- en drinkopties voor bezoekers. Of je nu alleen bent of met vrienden en familie, er is genoeg te ontdekken en te proeven in deze bruisende en veelzijdige omgeving.

mister panda logo
logo kinderboerderij de goffert
logo buuv